Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва

...
Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.
 
Завършва
Коментари Харесай

Премиерът Донев се срещна с унгарския президент Новак


Министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. организира среща с президента на Република Унгария Каталин Новак, която е на публично посещаване в България. По време на  диалога министър председателят Донев изрази убеденост, че актуалната аудиенция е израз на  ползотворното съдействие сред България и Унгария, оповестяват от пресцентъра на Министерски съвет.

Министър-председателят посочи другарството сред двете страни, което е учредено освен на повече от 100 години дипломатически връзки, само че и на дълбоките исторически и културни връзки сред двата народа.

Премиерът Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. уточни, че Унгария е значим стопански сътрудник на България и е измежду основните  задгранични вложители у нас. Министър-председателят посочи напредъка в икономическото съдействие през последните години и удостовери упоритостта ни за по-нататъшно развиване на този капацитет.

Премиерът Донев подчертава също върху сериозната работа на служебния кабинет за гарантиране на енергийната сигурност на България и района посредством диверсификация, което значи нови вероятни източници за доставка и за Централна Европа, в това число за Унгария.

В тази връзка министър-председателят акцентира смисъла на съдействието на България и Унгария за реализацията на Вертикалния газов кулоар, който в допълнение ще способства за енергийната сигурност и пазарната интеграция посредством диверсификация на източниците и маршрутите за доставка на сила.

На финала на срещата министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изрази убеденост, че в бъдеще България и Унгария ще продължат сполучливо да надграждат своите връзки и да работят за просперитета на своите жители, за мира и сигурността в Европа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР